Mijn passie is verbinding! Communiceren en samenwerken met andere mensen.

Omdat ik graag in verbinding ben met andere mensen is mijn rol als Agile Coach en Trainer voor mij de ideale baan. Iedereen is uniek en heeft zijn/ haar eigen manier van doen en zijn. Er valt zoveel van elkaar te leren en met elkaar te ontdekken. Voor mij is het de uitdaging om met de verschillende en unieke individuen de meest effectieve en optimale samenwerking te bereiken.

Een (h)echt team weet precies wat ze aankunnen en wie ze met welk talent ergens voor inzetten. Ik geniet met volle teugen als we samen deze uitdaging aangaan en ontdekken waar we staan en welke stappen we kunnen nemen.

Mijn reis van persoonlijke groei en ontwikkeling

Van jongs af aan ben ik actief geweest met allerlei bijbaantjes naast school. Vanuit mijn sportieve en maatschappelijke activiteiten heb ik meerdere vrijwilligers functies opgepakt. Mijn professionele loopbaan begon met een eigen ICT bedrijf. Samen met 2 zakenpartners en uiteindelijk 10 man personeel heb ik 10 jaar mobiele oplossingen voor detail- en groothandel gerealiseerd.
Daarna ben een aantal jaren als zelfstandig software engineer, ICT adviseur en trainer actief geweest.

Vervolgens heb ik bijna 4 jaar in een wereldwijd actieve ICT organisatie van meer dan 90.000 medewerkers gewerkt. Voor deze organisatie ben ik actief geweest in Nederland, Spanje, India en België. Voordat ik als volledig zelfstandige Agile Coach & Trainer begon, heb ik mijzelf de finesses van dit werkveld anderhalf jaar bij de marktleider van dat moment eigen gemaakt.

Ondertussen heb ik als zelfstandig ondernemer enorm veel geleerd en ervaring opgedaan bij een groot aantal organisaties. Kleiner en groter. Zowel alleen in de vorm van een aantal trainingen en workshops als ook met een uitgebreid coaching traject.

Zolang ik werk heb ik altijd continue aan mijn eigen vaardigheden, competenties en ontwikkeling gewerkt. Ik heb dan ook verschillende coachopleidingen, management colleges en verdiepende trainingen gevolgd. Daarnaast ga ik elk jaar naar verschillende seminars en events om bij te blijven bij de laatste ontwikkelingen, de beleving van de markt en ook waar mijn concullega’s mee bezig zijn en tegenaan lopen

0 +

Tevreden personen

0 +

Tevreden organisaties

0 +

Jaar ervaring

Drive

Ik geloof in de kracht van het team. Samen kom je verder dan alleen en houd je het langer vol. In de complexe wereld van vandaag, is het niet meer mogelijk om alleen alles te overzien en effectief en kwalitatief waarde te leveren. Van individuen naar een groep, dan naar een team en uiteindelijk een high performant team groeien is een fantastische ontwikkeling. Zelf heb ik dit verschillende keren mee mogen maken vanuit mijn sport, voetbal. Onderdeel zijn van een selectie elftal en blijven werken aan verbetering geeft energie. Binnen organisaties heb ik verschillende teams kunnen coachen naar high performance. Ook hier was de energie die rondom die teams hangt enorm inspirerend en motiverend. Omdat ik weet dat het kan en wat het oplevert, zet ik mij volledig in om individuen en teams blijvend te laten groeien.

Sport

Van jongs af aan heb ik aan sport gedaan; (zaal)voetbal, tafeltennis, squash, golf. En nog tal van andere sportieve activiteiten. Wat ik enorm heb gewaardeerd aan teamsporten, is dat je met elkaar voor hetzelfde doel aan een activiteit begint. Die gezamenlijkheid verbind, daagt uit, geeft focus en zorgt dat je het veel langer vol kunt houden. Daar heb ik altijd van genoten en zo kijk ik nog steeds naar teamsporten. De parallel met teams binnen organisaties is dan ook snel getrokken. Ook op de werkvloer kan je een onverslaanbaar team zijn in datgene wat je met elkaar wilt bereiken.

Momenteel geniet ik enorm van golf. Deze sport speel je competitief voornamelijk met en tegen jezelf. Je bent overal verantwoordelijk voor en kunt dan ook elke winst en verlies incasseren. Het mooie is dat je golf met anderen kunt doen. Ook zij hebben aan zichzelf de competitie en met elkaar kan je deze competitie scherper maken.

Vrijwel alles van wat we in ons werk tegenkomen, kan je ook terugvinden in een rondje golf. Ook hier is de parallel fantastisch.

Acteren op de werkvloer is net als sporten. Als elk individu zichzelf tot het uiterste weet te brengen, kan je als team onoverwinnelijk zijn. Elke uitdaging en doel zijn dan haalbaar.
Ik vind het prachtig om hier deelgenoot van te kunnen zijn en om anderen uit te blijven dagen zichzelf verder te ontwikkelen.

Wil je mij beter leren kennen?

Laten we kennismaken onder het genot van een bakje koffie!